Menu

Νέα

Νέα

Προβολή ταινίας - Les Choristes (Τα παιδιά της χορωδίας)
veniamin_admin

Προβολή ταινίας - Les Choristes (Τα παιδιά της χορωδίας)

Η Γ' Τάξη του Γενικού Λυκείου Πλωμαρίου συνδιοργανώνει μαζί με τον με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος», προβολή ταινίας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:00μμ το βράδυ. Τίτλος της ταινίας είναι "Les Choristes" (Τα παιδιά της χορωδίας).


ΥΠΟΘΕΣΗ

Βρισκόμαστε στο 1948. Ο Clement είναι ένας άνεργος δάσκαλος μουσικής που έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει οριστικά το πάθος του γι’ αυτήν. Όμως βρίσκει δουλειά ως επιτηρητής σ’ ένα σωφρονιστικό οικοτροφείο ανηλίκων. Η παραμονή του στο οικοτροφείο θα σταθεί για τον Clement αφορμή αφύπνισης καθώς η επαφή του με τη σκληρή πραγματικότητα των μαθητών και τις αυστηρότατες και φυσικά αναποτελεσματικές μεθόδους του διευθυντή του οικοτροφείου Rachin τον αναγκάζουν να αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας με τα ατίθασα παιδιά και να ξεκινήσει μια προσπάθεια αλλαγής στο αυστηρό προφίλ του ιδρύματος, διδάσκοντας στους μαθητές τη μουσική και τη μαγεία που μπορεί αυτή να φέρει στις ζωές τους.

Σκηνοθεσία: Christophe Barratier | Παραγωγή: Arthur Cohn, Jacques Perrin & Nicolas Mauvernay | Πρωταγωνιστούν: Gérard Jugnot, François Berléand, Jean-Baptiste Maunier |  Είδος: Κοινωνική, Δραματική | Έτος κυκλοφορίας: 2004 | Διάρκεια: 97' | Imdb: link

Είσοδος: 3 ευρώ

 

Print
17768 Rate this article:
3.8

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset