Menu

Νέα

Νέα

Τελευταία προβολή ταινίας - The Imitation Game (Το παιχνίδι της μίμησης)
veniamin_admin

Τελευταία προβολή ταινίας - The Imitation Game (Το παιχνίδι της μίμησης)

Παρασκευή 5 Μαίου 2017 στις 21:10 στη Λέσχη Πλωμαρίου

 

Την Παρασκευή 5 Μαίου στις 21:10 στη Λέσχη Πλωμαρίου κλείνει η σεζόν της κινηματογραφικής Παρασκευής με μια εξαίσια βραβευμένη ταινία με τίτλο ''The Imitation Game'' (Το παιχνίδι της μίμησης). Τιμήστε με την παρουσία σας και ελάτε να παρακολουθείστε μια τέλεια ταινία!!! Διαβάστε παρακάτω τη περιγραφή της ταινίας: 


The Imitation Game

Δραματική 2014 | Έγχρ. | Διάρκεια: 114'


Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μόρτεν Τίλντουμ με τους: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρα Νάιτλι, Μάθιου Γκουντ, Τσαρλς Ντανς, Μαρκ Στρονγκ.

Με την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο καθηγητής μαθηματικών Άλαν Τούρινγκ γίνεται μέλος μιας ομάδας Βρετανών επιστημόνων οι οποίοι προσπαθούν με άκρα μυστικότητα να σπάσουν το γερμανικό κώδικα επικοινωνιών. Αλαζόνας, εσωστρεφής κι εμμονοληπτικός, ο Τούρινγκ θέλει να δουλέψει με το δικό του τρόπο και όταν ο Τσόρτσιλ τον θέτει επικεφαλής της ομάδας, οι υπόλοιποι συνεργάζονται μαζί του απρόθυμα. Πιεσμένος από παντού, πρέπει να δείξει γρήγορα αποτελέσματα, τα οποία μοιάζουν να αργούν απελπιστικά…

Συνοπτική κριτική
Ένα σφιχτοδεμένο ιστορικό θρίλερ και μια πολυεπίπεδη κοινωνική μελέτη πάνω στις έννοιες της απόκρυψης και της μίμησης. Καλοστημένο, καλογραμμένο και χολιγουντιανά «στρογγυλεμένο», το βιογραφικό δράμα κέρδισε το Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου.
Print
3620 Rate this article:
No rating

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset