Menu

Νέα

Νέα

veniamin_admin
/ Categories: Ημερίδες, Νέα

Σύσκεψη στην αίθουσα της Λέσχης Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος»

Την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 στην αίθουσα της Λέσχης Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος» θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από διάφορους φορείς και συλλόγους καθώς και επιχειρηματίες με σκοπό την οργάνωση και καθιέρωση εκδηλώσεων που μέσω αυτών θα γίνει προβολή του τόπου μας και παράλληλα θα μετατρέψουν το Πλωμάρι σε έναν ακόμα ελκυστικότερο προορισμό για τους παραθεριστές.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Πλωμαρίου, Ξενοφών Ε. Μαυραγάνης προσκαλεί του παρακάτω αναφερόμενους μέσω επιστολής, να παρευρεθούν στη σύσκεψη.

Ποτοποιϊες Πλωμαρίου
Αρβανίτη, Βαρβαγιάννη, Γιανατσή, Γιαννουλέλλη, Πιτσιλαδή
Ελαιουργικές επιχειρήσεις
Αυγήρη, Καλαμποκά, Πρωτούλη
Ένωση Ξενοδόχων Πλωμαρίου
Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου
Εμπορικό Σύλλογο Πλωμαρίου
Φιλοτεχνικό, αθλητικό σύλλογο ΑΙΓΕΑΣ
Ομάδα Νέοι Πλωμαρίου
Κοινοποίηση Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου

 

Ακολουθεί η σχετική επιστολή:

Κύριοι,

Ως πρόεδρος της Λέσχης Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος», και μετά από απόφαση του Δ.Σ, σας καλώ σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα της Λέσχης, με θέμα την συζήτηση δημιουργίας στο Πλωμάρι μιας ή δύο εκδηλώσεων, που θα αποτελέσουν θεσμό και πόλο έλξης για τους μέλλοντες να επισκεφθούν την πόλη μας.

Σ’ όλους τους τουριστικούς προορισμούς και των άλλων νησιών, αλλά και άλλων λεσβιακών οικισμών. Έχουν καθιερωθεί γιορτές ή εκδηλώσεις που προκαλούν το πανελλήνιο ενδιαφέρον και την εντεύθεν προσέλκυση επισκεπτών. (Διεθνές φεστιβάλ κλασσικής μουσικής και Αγώνες κιθάρας στο Μόλυβο, τουρνουά σκάκι στην Ικαριά, Φεστιβάλ θρησκευτικής μουσικής στην Πάτμο κ.λ.π).

Στο Πλωμάρι με πρωτοβουλία των Νέων Πλωμαρίου, διεξήχθη με σημαντική επιτυχία, το 2ο Παλλεσβιακό τουρνουά σκάκι, το οποίο μπορεί να μετεξελιχθεί σε περιφερειακό ή πανελλήνιο, αρκεί να οργανωθεί σοβαρά και έγκαιρα και βεβαίως να αποκτήσει προϋπολογισμό, με συγκεκριμένες  πηγές χρηματοδότησης.

Αυτό ως μία αρχική ιδέα, χωρίς να αποκλείονται άλλες ιδέες και προτάσεις.

 Με την ελπίδα ότι θα συμμετάσχετε και θα συμβάλλετε στην προαγωγή της υλοποίησης της ιδέας σας διατυπώνουμε τις ευχαριστίες και την εκτίμησή μας.

      

Ο Πρόεδρος    του Δ.Σ. 

Ξενοφών Ε. Μαυραγάνης

Print
2090 Rate this article:
No rating

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset