Menu

Νέα

Νέα

Προβολή ταινίας - The light between oceans (To φως ανάμεσα στους ωκεανούς)
veniamin_admin

Προβολή ταινίας - The light between oceans (To φως ανάμεσα στους ωκεανούς)

Η Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την Α' Τάξη του Γενικού Λυκείου Πλωμαρίου, διοργανώνει προβολή ταινίας την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:00μμ. Η ταινία θα προβληθεί στην αίθουσα της Λέσχης και φέρει τίτλο "The Light Between Oceans" (To φως ανάμεσα στους ωκεανούς).


ΥΠΟΘΕΣΗ

Λίγα χρόνια μετά τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας φαροφύλακας και η σύζυγός του, που ζουν σε μια απομακρυσμένη ακτή της δυτικής Αυστραλίας, χάνουν το μωρό που περιμένουν. Μια μέρα, ενώ προσπαθούν να ξεπεράσουν το τραύμα, βρίσκουν ένα φαινομενικά εγκαταλελειμμένο μωρό και αποφασίζουν να το παρουσιάσουν σαν δικό τους, ώσπου η συντετριμμένη μητέρα του παιδιού μπαίνει ξαφνικά στη ζωή τους.

Σκηνοθεσία: Derek Cianfrance | Παραγωγή: Participant Media, Heyday Films, Entertainment One, DreamWorks SKG | Πρωταγωνιστούν: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz |  Είδος: Δράμα, Ρομαντική | Έτος κυκλοφορίας: 2016 | Διάρκεια: 130' | Imdb: link

Είσοδος: 3 ευρώ

 

*Η ταινία αυτή θα είναι η τελευταία που θα προβληθεί για το έτος 2017. Θα σας κρατήσουμε ξανά συντροφιά την καινούργια χρονιά με νέες ταινίες, φρέσκο κινηματογραφικό υλικό. Η Λέσχη Πλωμαρίου σας εύχεται ολόψυχα πνευματική και σωματική υγεία και μακάρι το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές. Καλά Χριστούγεννα!

Print
5017 Rate this article:
4.0

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset