Menu

Νέα

Νέα

Νικητές Τουρνουά «Νήσος Λέσβος»
veniamin_admin

Νικητές Τουρνουά «Νήσος Λέσβος»

Την Κυριακή 13.12.2020 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Lesvos Island Chess Tourtnament  μέσω της διαδικτυακής σκακιστικής πλατφόρμας του Lichess.

 

Στο νεανικό τουρνουά (δικαίωμα συμμετοχής μέχρι 18 ετών) διάρκειας 2 ωρών συμμετείχαν 24 νεαροί σκακιστές από όλη τη Λέσβο παίζοντας παρτίδες που χαρακτηρίστηκαν από  υψηλό σκακιστικό επίπεδο με αποτέλεσμα οι 3 πρώτες θέσεις να κριθούν κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα.

 

Οι σκακιστές που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις είναι οι εξής:

1ος : Λαγούτατζης Χαράλαμπος    

2ος : Δεληγιάννης Άγγελος

3ος : Σαμαρτζίδης Δημήτρης

 

Εξαιρετική και η εμφάνιση των νεαρών σκακιστριών μας από τις οποίες ιδιαίτερα ξεχώρισαν η Κοτσίνη Αμαλία και η Σέλικε Ολίβια που κατέλαβαν την 5η και 7η θέση αντίστοιχα στην τελική κατάταξη.  

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές , το Σκακιστικό Τμήμα της ΛΠ Βενιαμίν ο Λέσβιος και τον Σκακιστικό Σύλλογο ''Αριστοτέλη'' καθώς και τον υπεύθυνο διοργάνωσης κ. Γ. Μπανταβάνη (αρχηγό του αγωνιστικού τμήματος του Βενιαμίν).

Όλοι οι συμμετέχοντες διασκέδασαν και απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες στα πλαίσια ανάπτυξης του σκακιού στο νησί .

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Κυριακή 20.12.2020, στις 17:00  με το 1ο Χριστουγεννιάτικο Ανοικτό Διαδικτυακό Τουρνουά Ράπιντ Σκακιού «Νήσος Λέσβος».

 

Ο έφορος του σκακιστικού τμήματος της Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος, Λάμπρου Δημήτριος.

Print
1056 Rate this article:
No rating

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset