Menu

Νέα

Νέα

Προβολή ταινίας - The Darkest Hour (Η πιο σκοτεινή ώρα)
veniamin_admin

Προβολή ταινίας - The Darkest Hour (Η πιο σκοτεινή ώρα)

Η Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος» την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στις 9:00μμ το βράδυ θα προβάλει την ταινία "The Darkest Hour" (Η πιο σκοτεινή ώρα). Το Darkest Hour είναι σίγουρα μια από τις ταινίες της χρονιάς και σίγουρα θα μαζέψει αρκετά βραβεία από όλες τις διοργανώσεις, επομένως είναι must see. Θα σου μεταφέρει στον μέγιστο βαθμό το άγχος, την αγωνία και την απόγνωση του πολέμου. Είναι επίσης μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις λίγο περισσότερο την εμβληματική προσωπικότητα του Winston Churchill, έναν από τους σημαντικότερους πολιτικούς άνδρες της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας, τον οποίον υποδύεται ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς των τελευταίων 30 χρόνων!


ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ταινία αφηγείται τις πρώτες εβδομάδες της πρωθυπουργίας του Τσόρτσιλ, όταν οι Ναζί είχαν αρχίσει να καταλαμβάνουν την Ευρώπη και ο ίδιος έπρεπε, έχοντας όχι μόνο την απειλή της εισβολής των δυνάμεων του Χίτλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και 300.000 στρατιώτες εγκλωβισμένους στη Δουνκέρκη, να αποφασίσει αν θα συνθηκολογήσει μαζί τους, στην πιο σκοτεινή στιγμή της δικής του αλλά και της ιστορίας της χώρας του ή αν θα τους αντιμετωπίσει στο πεδίο της μάχης. Παρά τον εσωτερικό πόλεμο που δέχεται από το κόμμα του και τον σκεπτικισμό του Βασιλιά, ο Τσόρτσιλ, με την αρωγή της επί 31 χρόνια συζύγου του, αποφασίζει να πολεμήσει για τα ιδανικά, την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας του και οι λόγοι που συνέταξε με σκοπό να ανυψώσει το ηθικό των Βρετανών, έξοχο δείγμα της ρητορικής του δεινότητας, έχουν μείνει στην Ιστορία.

Σκηνοθεσία: Joe Wright | Παραγωγή: Tim Bevan, Lisa Bruce, Eric Fellner, Anthony McCarten, Douglas Urbanski | Πρωταγωνιστούν: Gary Oldman, Lily James, Kristin Scott Thomas |  Είδος: Βιογραφική, Δραματική, Ιστορική | Έτος κυκλοφορίας: 2017 | Διάρκεια: 125' | Imdb: link

Είσοδος: Ελεύθερη


Print
4934 Rate this article:
3.0

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset