Menu

Νέα

Νέα

Χριστουγεννιάτικη Εκδλήλωση Αγίου Νικολάου - Φωτογραφίες & Βίντεο
veniamin_admin

Χριστουγεννιάτικη Εκδλήλωση Αγίου Νικολάου - Φωτογραφίες & Βίντεο

Λίγο πριν την μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων και των εορτών του Δωδεκαημέρου η ενορία μας διοργάνωσε την Χριστουγεννιάτικη της εκδήλωση με τη συμμετοχή της μικτής παραδοσιακής χορωδίας και των κατηχητικών σχολείων της ενορίας μας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχαν αναλάβει ο Πρωτοψάλτης του Ναού Μιχάλης Τετώνης και η Λαμπαδάριος του Ναού Στέλλα Μεταξή.

Η εκδήλωση αποτελούνταν από Βυζαντινούς Ύμνους των Χριστουγέννων και Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από περιοχές του Αιγαίου τα οποία απέδωσαν σε εξαιρετική ερμηνεία η Χορωδία μας. Επιπλέον τα παιδιά του κατηχητικού παρουσίασαν θεατρικό έργο με θέμα την Γέννηση του Χριστού και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Σε κλίμα κατάνυξης και εορταστικής ατμόσφαιρας όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την χαρά να εισαχθούν στο κλίμα των Χριστουγέννων και παράλληλα να δουν ιδίοις όμμασι την δουλειά που γίνεται στην ενορία μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παρεβρέθηκαν χθες στο χώρο της Λέσχης Πλωμαρίου και παρακολούθησαν από τις Πολιτικές και Θρησκευτικές Αρχές έως τον κάθε επισκέπτη και κάτοικο της κωμοπόλεως μας.

Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Πρωτοψάλτες μας για το θεάρεστο έργο που επιτελούν στο Ναό μας, τις γυναίκες και τους άνδρες της χορωδίας μας, τους γονείς και τα παιδιά του κατηχητικού που όλοι τους και με τη στήριξη του Προϊσταμένου του Ναού πατρός Ευσταθίου Μεταξή και του Εκκλησιαστικού  Συμβουλίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγει αυτό το άριστο αποτέλεσμα από την αρχή έως το τέλος της εκδήλωσης καθώς και τα κεράσματα τα οποία προσεφεραν. 

Ακόμη να ευχαριστήσουμε τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πλωμαρίου κ. Βαρβαγιαννη, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μυτιλήνης κ. Μαμακο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Δησσο, τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Μυτιλήνης κ. Ανδριώτη για την παρουσία τους στην εκδήλωση καθώς και τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Λεσχης Πλωμαρίου για την παραχώρηση του χώρου του Σωματείου. Επιπλέον θερμές ευχαριστίες στους μουσικούς μας Άλκη Πασπάτη (ούτι), Γιάννη Πασπάτη (κιθάρα), Λευτέρη Παπαμακάριου (βιολί) για την άψογη μελωδία που μας προσέφεραν, τον Παναγιώτη Αραπογλου για την ρύθμιση του ήχου και τον Μανώλη Λαγουταρη για την οπτικοακουστική κάλυψη της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς για τη στήριξη που μας προσφέρετε για να κάνουμε τέτοιες όμορφες δραστηριότητες.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα ένα ευλογημένο Δωδεκαημερο και ο Γεννηθείς Χριστός να φέρει σε όλους σας υγεία και αγάπη.

Χρόνια πολλά!!!

Print
369 Rate this article:
5.0

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset