Menu

Νέα

Νέα

4ο Τουρνουά Open Rapid - Αποτελέσματα
veniamin_admin

4ο Τουρνουά Open Rapid - Αποτελέσματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4o ΤΟΥΡΝΟΥΑ open rapid ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ο ΛΕΣΒΙΟΣ στο Πλωμάρι, το 4ο open rapidτης Ακαδημίας της για το 2022-23.

Το Τουρνουά ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντα Προέδρου επί σειρά πολλών ετών και μέχρι το 2019 της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ», Ξενοφώντα Μαυραγάνη.

Το 4ο open rapid διεξήχθη με Ελβετικό σύστημα κληρώσεως 5 γύρων, με χρόνο σκέψης 10 λεπτά ανά παίκτη για όλη την παρτίδα και προσαύξηση 5 δευτερολέπτων ανά κίνηση.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δυο ομίλους:

O 1ος για μαθητές κάθε ηλικίας και ο 2ος για ενήλικους σκακιστές με την προσθήκη δυο νεαρών σκακιστών, μαθητών της Ακαδημίας του Βενιαμίν, τους Ερνέστο Σέλικε και Γιώργο Γιαμουγιάννη, οι οποίοι με την εξαιρετική τους παρουσία επιβεβαίωσαν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη Λέσχη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 2ος όμιλος με συμμετοχές από την Αγγλία, Ολλανδία και Ισπανία αναβάθμισε σε Διεθνή χαρακτήρα τα Εσωτερικά Τουρνουά της Ακαδημίας, πολύ σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να συνεχιστεί γιατί τα καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και βοηθάει σημαντικά την ενδυνάμωση του αθλήματος στο νησί μας.

Στον 1ο όμιλο πρώτευσε ο Νικόλαος Τετώνης (5 βαθμοί). Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Νίκος Σκουλός (4 βαθμοί) και την τρίτη θέση ο Μάνος Φουντουλάκης επίσης με 4 βαθμούς.

Πρώτο κορίτσι στον 1ο Όμιλο η Αλεξάνδρα Καβαρνού (3 βαθμοί).

Στον 2ο όμιλο πρώτευσε ο Ανδρέας Τσεκούρας, δάσκαλος της Ακαδημίας στην Μυτιλήνη (5 βαθμοί), δεύτερος ήταν ο LEIGH CANHAM (3 βαθμοί) και στην 3η θέση ισοβάθμησαν ο GERARD ROELOFs και ο Ανέστης Μελάς (από 3 βαθμούς).

Ακολούθως παρατίθενται οι πίνακες με την αναλυτική βαθμολογία (υπάρχει αντίστοιχη προβολή στο chess results) καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το τουρνουά στο http://chess-results.com

Ραντεβού τον Μάιο με το 5ο open rapid της Ακαδημίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΕΡΕΛΗΣ

Print
456 Rate this article:
No rating

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset