Menu

Νέα

Νέα

Προβολή ταινίας - Gifted (Ένα χαρισματικό παιδί)
veniamin_admin

Προβολή ταινίας - Gifted (Ένα χαρισματικό παιδί)

Μετά λοιπόν απ' τις διακοπες των Χριστουγέννων, συνεχίζονται οι κινηματογραφικές βραδιές στην αίθουσα της Λέσχης Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος». Μέσα στις μεγάλες, ακριβές παραγωγές και τις θορυβώδεις ταινίες δράσης με τα εντυπωσιακά εφέ εντοπίσαμε το "Gifted" (Ένα χαρισματικό παιδί). Ένα προσγειωμένο δράμα που ασχολείται για λίγο με την ομορφιά της "θνητής" καθημερινότητας και τις ανθρώπινες σχέσεις. Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9:00μμ.


ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Frank (Chris Evans) έχει αναλάβει την κηδεμονία της ανιψιάς του Mary(Mckenna Grace), έπειτα από το θάνατο της αδερφής του. Οι δυο τους ζούνε ήσυχα σε μια μικρή παραλιακή πόλη, της Φλόριντα. Η Mary δεν είναι ένα φυσιολογικό παιδί. Είναι μια μικρή ιδιοφυΐα, με έφεση στα μαθηματικά. Μέχρι τώρα, παρακολουθούσε μαθήματα στο σπίτι από το θείο της. Όμως, ανησυχώντας για τις κοινωνικές της δεξιότητες, ο Frank αποφασίζει να τη στείλει στο σχολείο. Από την πρώτη στιγμή, η μικρή ξεχωρίζει και τα νέα για το ιδιαίτερο μυαλό της ταξιδεύουν γρήγορα. Ξαφνικά, άτομα που νωρίτερα δεν είχαν δείξει ενδιαφέρον, αρχίζουν να εισέρχονται στη ζωή τους, διαταράσσοντας την ηρεμία.


Σκηνοθεσία: Marc Webb | Παραγωγή: Karen Lunder, Andy Cohen | Πρωταγωνιστούν: Chris Evans, Mckenna Grace, Lindsay Duncan | Είδος: Δραματική | Έτος κυκλοφορίας: 2017 | Διάρκεια: 101' | Imdb: link

Είσοδος: Ελεύθερη


Print
4617 Rate this article:
3.0

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset