Menu

Νέα

Νέα

veniamin_admin
/ Categories: Νέα

Κατηγόρησαν τη Λέσχη Πλωμαρίου για ρουσφέτι

Τα 2.000 ευρώ με τα οποία επιχορηγήθηκε η «Λέσχη Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος» για τη διοργάνωση Διεθνούς Τουρνουά Σκάκι, φαίνεται ότι ενόχλησαν τηλεοπτικό κανάλι των Αθηνών, το οποίο τα ονόμασε ρουσφέτι!

Αναδημοσιεύουμε τη δήλωση του προέδρου της Λέσχης, Ξενοφώντα Μαυραγάνη η οποία δημοσιεύθηκε στην τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα https://www.stonisi.gr/ προ ολίγων ημερών.

«Από το δήθεν ενημερωτικό κανάλι SKY, που ανακαλύπτει σκάνδαλα, σε κάθε πτυχή της καθόλα κυβερνητικής δραστηριότητας, πληροφορήθηκα την Παρασκευή ότι η «Λέσχη Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος», επιχορηγήθηκε ρουσφετολογικά, με 2.000 από την Γ.Γ. Αιγαίου. Ας πληροφορηθούν λοιπόν οι «δημοσιογράφοι» του εν λόγω καναλιού, ότι  η Λ.Π.Β.Λ. διοργανώνει το πρώτο και μοναδικό στη Λέσβο, διεθνές τουρνουά σκάκι, μεταξύ 18 και 25 Ιουλίου, στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 σκακιστές Έλληνες, Ρώσοι, Ρουμάνοι και Βούλγαροι, το οποίο, με απόλυτη σιγουριά, θα δημιουργήσει εκτός των άλλων, τουριστικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Για το σημαντικό αυτό γεγονός έχουν επιχορηγήσει την Λέσχη, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο Δήμος Λέσβου, αλλά και άλλοι ιδιωτικοί φορείς.

Και επειδή δεν έχω καμιά πιθανότητα, να δοθεί σημασία στην πραγματικότητα, από τον λυσσασμένο SKY, παρακαλώ πολύ για την δική σας βοήθεια».

Print
2962 Rate this article:
No rating

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset