Menu

Νέα

Νέα

Προβολή ταινίας - Perfect Strangers (Τέλειοι ξένοι)
veniamin_admin

Προβολή ταινίας - Perfect Strangers (Τέλειοι ξένοι)

Η Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος» διοργανώνει προβολή ταινίας την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9:00μμ. Η ταινία που θα προβληθεί είναι ιταλικής παραγωγής, έχοντας πλέον και ελληνικό remake και ονομάζεται "Perfect Strangers" (Τέλειοι ξένοι).


ΥΠΟΘΕΣΗ

Eπτά φίλοι, αποτελούμενοι από τρία ζευγάρια κι έναν διαζευγμένο που μόλις έχει ξανακάνει σχέση, με μακρύ παρελθόν μεταξύ τους, βρίσκονται μαζεμένοι και τρώνε στο καθιερωμένο δείπνο, όταν ξαφνικά πέφτει η ιδέα για ένα παράξενο, όσο κι επικίνδυνο παιχνίδι: τοποθετούν τα κινητά τους στο τραπέζι και όταν κάποιος τους θα υποστηρίξει πως «δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε», τότε θα αρχίσουν να μοιράζονται τα μηνύματα και τις κλήσεις που λαμβάνουν από εκείνη την στιγμή κι έπειτα, σε ανοικτή ακρόαση.. σαν ένα είδος ηλεκτρονικής ρωσικής ρουλέτας! Αλλά καθώς στην πορεία, σιγά-σιγά αρχίζει να διαφαίνεται πως κανείς τους δεν είναι απόλυτα «αθώος», η χαρούμενη παρέα φίλων αναπόφευκτα θα βρεθεί σε μια εφιαλτικά καταιγιστική ροή ειδήσεων, όπου το ένα μυστήριο θα αρχίσει να αποκαλύπτεται μετά το άλλο!


Σκηνοθεσία: Πάολο Τζενοβέζε | Παραγωγή: Μάρκο Μπελάρδι | Πρωταγωνιστούν: Άλμπα Ρορβάκερ, Τζουζέπε Μπατιστόν, Βαλέριο Μασταντρέα | Είδος: Κωμική, Δραματική | Έτος κυκλοφορίας: 2016 | Διάρκεια: 97' | Imdb: link

Είσοδος: Ελεύθερη

 

Print
4530 Rate this article:
No rating

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset