Menu

Νέα

Νέα

Προβολή ταινίας - The Invisible Guest (Ο αόρατος επισκέπτης)
veniamin_admin

Προβολή ταινίας - The Invisible Guest (Ο αόρατος επισκέπτης)

Αδιαμφισβήτητα η Ισπανία όσον αφορά τις ταινίες τρόμου είναι η μεγαλύτερη απειλή για τους Αμερικάνους, διότι παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί διαθέτουν το ένα δέκατο του budget των μεγαθηρίων των Ηνωμένων Πολιτειών, καταφέρνουν να κάνουν αξιόλογες δουλειές. Μια τέτοια ταινία είναι το "Invisible Guest" (στα ισπανικά «Contratiempo», στα ελληνικά «Αόρατος Επισκέπτης») η οποία θα προβληθεί στην αίθουσα της Λέσχης Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος» την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 και ώρα 9:00μμ.


ΥΠΟΘΕΣΗ

Το «Invisible Guest» έρχεται από τον σκηνοθέτη του «El Cuerpo», Oriol Paulo. Ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας (Mario Casas) κατηγορείται για τον φόνο της ερωμένης του (Bárbara Lennie) στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Όλα τα στοιχεία δείχνουν εναντίον του, ο ίδιος όμως ισχυρίζεται πως είναι αθώος, κι ας ήταν μόνος του με το θύμα στο δωμάτιο, που ήταν κλειδωμένο από μέσα. Ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων προσλαμβάνει μια βετεράνο δικηγόρο (Ana Wagener), ειδικευμένη στην προετοιμασία μαρτύρων και υπόδικων. Έτσι, μαζί της αναλύει τις συνθήκες που τον οδήγησαν στο ξενοδοχείο, αλλά και μια σκοτεινή πτυχή του παρελθόντος του που μπορεί να αποκαλύπτει την ταυτότητα του πραγματικού δολοφόνου.



Σκηνοθεσία: Oriol Paulo | Παραγωγή: Mercedes Gamero, Adrián Guerra, Sandra Hermida, Mikel Lejarza, Eneko Lizarraga, Núria Valls | Πρωταγωνιστούν: Mario Casas, Ana Wagener, Jose Coronado | Είδος: Δράσης, Μυστηρίου | Έτος κυκλοφορίας: 2016 | Διάρκεια: 106' | Imdb: link

Είσοδος: Ελεύθερη

Print
13900 Rate this article:
3.6

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset