Menu

Νέα

Νέα

Δεύτερο Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού της Λ.Π. Βενιαμίν ο Λέσβιος
veniamin_admin

Δεύτερο Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού της Λ.Π. Βενιαμίν ο Λέσβιος

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. θα διεξαχθεί το 2ο Διαδικτυακό Τουρνουά τύπου Βlitz Arena της Λ.Π. Βενιαμίν ο Λέσβιος, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας  έως 16 ετών. Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι περυσινοί μαθητές της Ακαδημίας του Συλλόγου αλλά και κάθε άλλο παιδί που ενδιαφέρεται (μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας!). Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην πλατφόρμα του Lichess (https://lichess.org/). Απαιτείται η κατοχή λογαριασμού στο site, εάν δεν έχετε λογαριασμό στο lichess.org δημιουργήστε, είναι δωρεάν.

Η συνολική διάρκεια του τουρνουά θα είναι 90 λεπτά. Χρόνος παρτίδας 5 λεπτά έκαστος παίκτης και 3 sec προσαύξηση σε κάθε κίνηση. 2 πόντοι η νίκη, 1 η ισοπαλία. Μετά την λήξη κάθε παρτίδας ξεκινά αμέσως η επόμενη. Άρα όσο γρηγορότερα παίζει κάποιος τόσο πιο πολλές παρτίδες θα παίξει.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ακόλουθη διεύθυνση πατώντας το αντίστοιχο κουμπί (“Join” ή “Συμμετοχή”):

https://lichess.org/tournament/E6YdCs2Y

Οι παρτίδες θα ξεκινήσουν αυτόματα την καθορισμένη ώρα και εάν δεν γίνει η πρώτη κίνηση σε λίγα δευτερόλεπτα ο παίκτης μηδενίζεται από την πλατφόρμα, οπότε καλό είναι να συνδεθείτε 15 λεπτά πριν. Για επίλυση τυχόν προβλημάτων θα υπάρχει chat στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας.


 Λ.Π. ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Print
9499 Rate this article:
No rating

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset