Menu

Νέα

Νέα

Προβολή ταινίας - Η Ρόζα της Σμύρνης
veniamin_admin

Προβολή ταινίας - Η Ρόζα της Σμύρνης

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 9:00 το βράδυ, στην αίθουσα της Λέσχης Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος», θα προβληθεί η ταινία "Η Ρόζα της Σμύρνης" του Γιώργου Κορδελλά. Την προβολή διοργανώνει η Γ' Τάξη του Γενικού Λυκείου Πλωμαρίου σε συνεργασία με την Λέσχη Πλωμαρίου. 

 

ΥΠΟΘΕΣΗ

Σμύρνη 1922: Η Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη), γόνος πλούσιας οικογένειας, παντρεύεται. Αθήνα 1987: H Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) και κουβαλάει ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Όμως το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και πιο συγκεκριμένα στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια παλιά ερωτική ιστορία και να γεννηθεί μια καινούργια.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας |  Παραγωγή: Ελληνική |  Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ευγενία Δημητροπούλου, Λήδα Πρωτοψάλτη, Γιλμάζ Γκρουντά, Γιούλικα Σκαφιδά |  Είδος: Κοινωνική |  Έτος κυκλοφορίας: 2016 |  Διάρκεια: 97'

Imdb: link

 

Είσοδος: 3 ευρώ



Print
9813 Rate this article:
3.9

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset