Menu

Νέα

Νέα

Προβολή ταινίας - Ο Νοτιάς
veniamin_admin

Προβολή ταινίας - Ο Νοτιάς

Ακόμη μια Παρασκευή η Γ Τάξη του Γενικού Λυκείου Πλωμαρίου θα μας ψυχαγωγήσει προβάλλοντας μια ταινία του Τάσου Μπουλμέτη (Πολίτικη Κουζίνα) με τίτλο ο "Νοτιάς". Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:00μμ στην αίθουσα της Λέσχης Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος».


ΥΠΟΘΕΣΗ

Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του ‘60,’70 και ‘80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.






Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης | Παραγωγή: Ελληνική | Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης | Είδος: Κωμωδία, Δράμα | Έτος κυκλοφορίας: 2015 | Διάρκεια: 99'  Imdb: link

Είσοδος: 3 ευρώ

Print
4390 Rate this article:
No rating

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset