Menu

Νέα

Νέα

Προβολή ταινίας - 12 Years a Slave (12 χρόνια σκλάβος)
veniamin_admin

Προβολή ταινίας - 12 Years a Slave (12 χρόνια σκλάβος)

Ξεκινώντας τη νέα χρονιά, η Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος» διοργανώνει κινηματογραφική βραδιά με μια ταινία η οποία σάρωσε τα όσκαρ. Ο τίτλος της είναι "12 Years a Slave" (12 χρόνια σκλάβος) και είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία, ενώ σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Steve McQueen. Η προβολή έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στις 9 το βράδυ και όπως πάντα στην αίθουσα της Λέσχης.


ΥΠΟΘΕΣΗ

Η αληθινή ιστορία του Σόλομον Νόρθαπ, ενός μαύρου, καλλιεργημένου οικογενειάρχη και αναγνωρισμένου μουσική στην Αμερική προ του Εμφυλίου Πολέμου, ο οποίος απήχθη δολίως και πουλήθηκε ως σκλάβος στο Νότο. Αδυνατώντας να πιστέψει την κακοτυχία του, υπέμεινε 12 χρόνια δουλείας και υπέφερε τα πάνδεινα στα χέρια ενός σχεδόν παρανοϊκού σωματέμπορου, μέχρι να απελευθερωθεί.

Σκηνοθεσία: Steve McQueen | Πρωταγωνιστούν: Chiwetel Ejiofor, Michael Kenneth Williams, Michael Fassbender, Brad Pitt    Είδος: Δράμα, Βιογραφική, Ιστορική | Έτος κυκλοφορίας: 2013 | Διάρκεια: 134' | Imdb: link

Είσοδος: Ελεύθερη

 

*Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι από εφέτος θα έχετε την δυνατότητα εσείς να επιλέγετε την ταινία που επιθυμείτε να προβληθεί κάθε Παρασκευή. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Αρκεί να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας κι έπειτα κάτω δεξιά (κάτω από το ημερολόγιο) να επιλέξετε την ταινία που θέλετε ανάμεσα σε τέσσερις προτάσεις. Η επιλογή που θα συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους μέχρι το πρωί της κάθε Τετάρτης, θα προβάλλεται την αντίστοιχη Παρασκευή στην αίθουσά μας. Πατώντας εδώ θα μεταφερθείτε απευθείας στην αρχική σελίδα.

Print
5959 Rate this article:
2.5

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset