Menu

Νέα

Νέα

5ο Εσωτερικό Σκακιστικό Τουρνουά Rapid Open Βενιαμίν 2022-23
veniamin_admin

5ο Εσωτερικό Σκακιστικό Τουρνουά Rapid Open Βενιαμίν 2022-23

Αποτελέσματα

Την Κυριακή 14 Μαίου στην φιλόξενη Αίθουσα Πολιτισμού ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ'' στον Παπάδο και με συνδιοργανωτή τον ''Παγγεραγωτικό'' Πολιτιστικό Σύλλογο Γέρας πραγματοποιήθηκε το 5ο Εσωτερικό Σκακιστικό Τουρνουά open rapid Βενιαμίν 2022-23.

Διεξήχθη με το Ελβετικό σύστημα κληρώσεων 5 γύρων, με χρόνο σκέψης 10 λεπτά ανά παίκτη για όλη την παρτίδα και προσαύξηση 5 δευτερολέπτων ανά κίνηση (rapid).


Οι 56 συνολικά συμμετέχοντες (νέος αριθμός ρεκόρ για φέτος!) χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους:

 

O 1ος για μαθητές Νηπιαγωγείου έως γ' Δημοτικού,

ο 2ος όμιλος για μαθητές δ' Δημοτικού μέχρι στ' Δημοτικού

ο 3ος όμιλος για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και

ο 4ος για ενήλικες σκακιστές και μαθητές που ανήκουν σε Σκακιστικούς ομίλους.

 

Στον 1ο όμιλο πρώτευσε η Μιχαλάκη Άννα Μαρία (4 βαθμοί) η οποία βραβεύθηκε επίσης ως η καλύτερη σκακίστρια του ομίλου. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Παπαδοπούλου Μαρία (4 βαθμοί) και την τρίτη θέση ο Φουντουλάκης Μάνος (3 βαθμοί).

Στον 2ο όμιλο πρώτευσε ο Πανούτσος Παναγιώτης (5 βαθμοί), δεύτερος ήταν ο Νικέλλης Γιώργος (4 βαθμοί) και τρίτος ο Φουντουλάκης Στέλιος (3,5 βαθμοί). Πρώτη σκακίστρια στον 2ο όμιλο η Κάσδαγλη Θεοδοσία.

Στον 3ο όμιλο πρώτευσε ο Φωτιάδης Γιώργος (4 βαθμοί), δεύτερος ήταν ο Πανούτσος Φώτιος (4 βαθμοί) και τρίτος ο Δεμερτζίδης Οδυσσέας (4 βαθμοί). Πρώτη σκακίστρια στον 3ο όμιλο η Παπαδοπούλου Ιγνατία (2,5 βαθμοί).

Στον 4ο όμιλο πρώτευσε ο Τσεκούρας Ανδρέας (5 βαθμοί), δεύτερος ήταν ο Παπακωνσταντίνου Δημήτρης (4 βαθμοί) και τρίτος ο Παπαδόπουλος Θεόφιλος (3,5 βαθμοί). Πρώτη σκακίστρια στον 4ο όμιλο η Μπιλιανού Μαρία (1 βαθμός).

 

Σημαντική η αγωνιστική παρουσία του FM κ. Παπακωνσταντίνου Δημήτρη η οποία αναβάθμισε όλη την αγωνιστική αξία του Τουρνουά και μας έδωσε δυνάμεις να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να διαδώσουμε το άθλημα σε συνεργασία και με τον ΣΟ Δυτ. Λέσβου ''Αριστοτέλη'' σε όλο το νησί μας.

 

Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο του ''Παγγεραγωτικού'' Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρας κ. Ζορμπά Γεώργιο για την φιλοξενία, την πολύτιμη συνεργασία του να διεξαχθεί  το καλύτερο μέχρι σήμερα Εσωτερικό Τουρνουά της Ακαδημίας και τις ακούραστες προσπάθειες που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια να διαδοθεί το Σκάκι στην ευρύτερη περιοχή.

 

Επόμενο ραντεβού τον Ιούνιο στην Μυτιλήνη με το 6ο και τελευταίο για την Σκακιστική χρονιά 2022-23 Εσωτερικό Τουρνουά της Ακαδημίας της Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος.


Ακολούθως παρατίθενται οι Πίνακες με την αναλυτική βαθμολογία καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Print
318 Rate this article:
No rating

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset