Menu

Νέα

Νέα

veniamin_admin

2ο Διασυλλογικό Σκακιστικό Κύπελλο Φιλίας Νεανικών Ομάδων

Από 17 έως και 21 Ιουνίου 2023 διεξήχθη στην Σκάλα Καλλονής (Ξενοδοχείο Kalloni Bay) το 2ο Διασυλλογικό Σκακιστικό Κύπελλο Φιλίας Νεανικών Ομάδων. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Σκακιστικό Όμιλο Δυτικής Λέσβου «Ο Αριστοτέλης» σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο ΣΑΧ Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Λέσβου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Συμμετείχαν έξι τετραμελείς νεανικές ομάδες (ηλικία σκακιστών κάτω των 18 ετών) και συγκεκριμένα ο Σκακιστικός Όμιλος ΣΑΧ Θεσσαλονίκης, ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης, ο Σκακιστικός Όμιλος Δυτικής Λέσβου «ο Αριστοτέλης», η Μεικτή Ευόσμου Θεσσαλονίκης και η Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος» με δύο ομάδες (Α’ και Β’).


Μετά από συναρπαστικές μάχες στις σκακιέρες πρώτευσε η εξαιρετική ομάδα της Ξάνθης, την δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΣΑΧ, την τρίτη θέση ο Βενιαμίν Α’, την τέταρτη θέση ο διοργανωτής Αριστοτέλης, την πέμπτη θέση η Μικτή Ευόσμου και την έκτη θέση ο Βενιαμίν Β’.


Η Πρώτη ομάδα της Λ.Π. Βενιαμίν ο Λέσβιος, παρότι ανανεωμένη κατά τα τρία τέταρτα σε σχέση με την περυσινή “Dream Team” που κατέλαβε την πρώτη θέση, τα πήγε εξαιρετικά μπαίνοντας ξανά στα μετάλλια. Αξιοπρεπέστατη όμως παρουσία είχαν και οι μικροί της Δεύτερης ομάδας του Βενιαμίν, οι οποίοι πάλεψαν γενναία με έμπειρους αντιπάλους και κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.


Με τα χρώματα του Βενιαμίν Α’ αγωνίσθηκαν οι Άγγελος Δεληγιάννης, Γιώργος Γιαμουγιάννης, Γιώργος Φωτιάδης και Ιάσων Γεωργίου. Με τον Βενιαμίν Β’ οι Ερνέστος Σέλικε, Ευάγγελος Φραγκιάς, Στέλιος Ζουμπαδέλλης, Νίκος Τετώνης και Αλεξάνδρα Καβαρνού. Δίπλα στις Ομάδες ήταν ο Αρχηγός Γιώργος Μπανταβάνης, ο Έφορος Δημήτρης Λάμπρου και ο Πρόεδρος Θεολόγος Πατερέλλης.

Print
249 Rate this article:
5.0

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset