Menu

Νέα

Νέα

Χορωδία και χορευτικό της Μόριας στο Πλωμάρι
veniamin_admin

Χορωδία και χορευτικό της Μόριας στο Πλωμάρι

Μια πολύ ωραία βραδιά χάρισε στο Πλωμάρι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μόριας την Τρίτη, όταν τόσο η χορωδία υπό την διεύθυνση του κ. Χατζηγιαννάκη και το χορευτικό συγκρότημα με την καθοδήγηση του κ. Τεντολούρη, παρουσίασαν ένα σύνολο τραγουδιών και χορών με αιγαιοπελαγίτικο χρώμα, στα πλαίσια του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Σκάκι.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο, προσφώνησε καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την συμμετοχή του στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, ο πρόεδρος της «Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος», Ξενοφών Μαυραγάνης, ενώ εκ μέρους του Σωματείου μίλησε ο Μιχάλης Τετώνης, αφενός μεν δίνοντας πληροφορίες για το Τουρνουά και αφετέρου ευχαριστώντας αναλυτικά και ονομαστικά όλους όσους βοήθησαν ηθικά και υλικά στην διοργάνωση αυτού του τουρνουά.

Ακόμα στον κόσμο που συγκεντρώθηκε να παρακολουθήσει την εκδήλωση η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μαριάνθη Μακρή και η όλη εκδήλωση τερματίστηκε αργά την νύχτα με δεξίωση και χορό στον οποίο συμμετείχαν τόσο τα μέλη του χορευτικού ομίλου όσο και Πλωμαρίτες και Πλωμαρίτισσες.

Σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι ολοκληρώνεται το τουρνουά με την απονομή των επάθλων στους πρώτους ανά κατηγορία νικητές.

Print
2140 Rate this article:
No rating

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset