Menu

Νέα

Νέα

Τα έπαθλα του Διεθνούς Τουρνουά Σκάκι Πλωμαρίου
veniamin_admin

Τα έπαθλα του Διεθνούς Τουρνουά Σκάκι Πλωμαρίου

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος, έγινε αργά το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου η απονομή των επάθλων στους νικητές του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Σκάκι Πλωμαρίου.

Στην τελετή στην οποία παρέστησαν όλοι οι παίκτες με τις οικογένειές τους, μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοφών Ε. Μαυραγάνης, που ευχαρίστησε όλους όσους μετείχαν στο τουρνουά, τους χορηγούς, την Γ.Γ.Αιγαίου, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Λέσβου και στην συνέχεια ανήγγειλε τα έπαθλα, που πήραν οι γκραν μαίτρ Βασίλης Κοτρωνιάς, Αντρεϊ Ριγκατσόφ, Αλεξαντρ Χαριτόνοφ (Ρώσοι) Ιωάννης Νικολαϊδης , Μαριάν Πετρόφ (Βούλγαρος). Τα κύπελα που απονεμήθηκαν συνοδεύονταν από χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τα μετάλλια, των άλλων κατηγοριών που έλαβαν μέρος, όπως γυναικών, παίδων, κορασίδων κ.λπ.

Τα έπαθλα απένειμαν ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυριάκος Πετρέλλης, ο αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Μανώλης Αρμενάκας, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Λίτσα Βάμβουρα, ο αρχιερατικός επίτροπος π. Ευστάθιος Μεταξής, οι πρόεδρος, αντιπρόεδρος και ταμίας της Λέσχης Ξενοφών Μαυραγάνης, Θεολόγος Πατερέλης και Γιάννης Λαγουτάρης, η αντιπρόεδρος του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου, συνδιοργανωτή του τουρνουά Άσπα Μιχαλέλλη, ο  πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών πυροσβεστών Δημήτρης Βελούτσος, ο αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Μανώλης Μαραγγέλλης, και ο εκ των χορηγών Γιάννης Πρωτούλης.

Εξ άλλου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς, απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα, δικαιολογώντας την απουσία του, λόγω κοινοβουλευτικής απασχόλησής του.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Σωματείου, επισήμανε την ανάγκη να ενισχυθούν και να πολλαπλασιαστούν τα μέλη του Σωματείου, για να μπορεί αυτό να επιβιώσει και να δημιουργεί παρόμοιες εκδηλώσεις, τονώνοντας έτσι το πολιτιστικό επίπεδο του Πλωμαριού, αλλά και ενισχύοντας τον τουρισμό. Κλείνοντας ευχήθηκε στους παριστάμενους να ξαναβρεθούν του χρόνου, σ’ ένα πιο μεγάλο και πιο πολυάνθρωπο τουρνουά. 

Print
2263 Rate this article:
No rating

Theme picker

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset